Fakültemizden Kızılay'ın “Birbirimize Candan Bağlıyız” Kampanyasına Destek

Yazar: fenfakultesi | Tarih: 8 Mayıs 2024

Samsun Orta Karadeniz Bölge Kan Bağışçısı Planlama Sorumlusu Murat Çakmak ve Murat Bozdemir 26.04.2024 tarihinde dekanımız Prof. Dr. Erkan YALÇIN'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette birlikte yapılabilecek projeler ve fakültemiz toplumsal yaşama katkı faaliyetleri hakkında konular görüşüldü. Bu bağlamda Kızılay'ın “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyası kapsamında OMÜ Biyoloji Topluluğu ortaklığında OMÜ Yaşam Merkezi önünde 13-14 Mayıs tarihlerinde 10:00-17:00 saatleri arasında kan bağışı etkinliği planlanmıştır.

Samsun Orta Karadeniz Bölge Kan Bağışçısı Planlama Sorumlusu Murat Çakmak; kan stoklarının sıkıntılı olduğu ifade ederek bu zorlu dönemde kan bağış kampanyasına akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin desteğini rica etti. Ayrıca dekanımıza ve Biyoloji topluluğu üyelerine kampanyaya destekleri için teşekkür etti. Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan YALÇIN; bu ve benzeri faaliyetlere üniversitemizin toplumsal yaşama katkı faaliyetleri perspektifine uygun olarak daima destek vereceklerini ifade ederek ziyaretleri için Kızılay temsilcilerine teşekkürini ifade etti.